reviews spirituele  paragnoste

reviews paragnosten REVIEWS OVER ONZE SPIRITUELE PARAGNOSTEN

Integere paragnosten staan klaar voor u, lees hieronder de reviews. Lees hier wat anderen over onze spirituele paragnosten schrijven in een review.

Ik bel Cher al n poosje en zij is to the point, oprecht en voelt personen, situaties haarfijn aan. alleen al nav een naam. Ik haal kracht en troost uit haar gesprekken. Dankjewel Lyna.

Review van 5   geplaatst door Lyna (uit Genk)
review voor paragnoste Cher
Valentine. Een heel lieve dame, geeft ook veel rust. wat ze in de kaarten ziet kan ik heel goed plaatsen. ik geloof er echt wel in dat deze voorspelling gaat uitkomen. Liefs Lyza.

Review van 4   geplaatst door Lyza (uit Molenbeek-Wersbeek)
review voor paragnoste Valentine
Lieve Sita een aantal weken geleden had ik jou aan de lijn en het is ongelofelijk maar na jouw ‘behandeling’ is inderdaad het contact veel opener en frequenter, ik schrik er bijna van dat het ook zo kan hahaha. Wat een gave heb jij lieve vrouw. Als ik weer vastloop, bel ik je zeker weer.

Review van 5   geplaatst door N
review voor paragnoste Sita
Beste Anouk, ik had gisteravond een mooi gesprek met jou. Je zag haarfijn wat er thuis allemaal speelde. En je had gelijk dat deze dagen ons beiden goed gedaan hebben. Het was idd vandaag gelukkig allemaal positief, zoals jij al aangaf. Nayeli.

Review van 5   geplaatst door Nayeli (uit Sint-Gillis-Waas)
review voor paragnoste Anouk
Susanna. Wat ben je goed. Wat je zegt gebeurd ook.

Review van 5   geplaatst door Alaa (uit Zwalm)
review voor paragnoste Susanna
Waffa, bedankt voor je steun en raad. Jij bent oprecht, eerlijk, gewoon super en ervaren. Ik volg je raad op das zeker. M.

Review van 5   geplaatst door Miral (uit Otegem)
review voor paragnoste Waffa
Louisa. Ik ben niet van de reviews schrijven maar de Reading die ik van je heb gehad is buitenproportioneel. Je hebt me geraakt tot in mijn ziel. Je bent eerlijk en rechtdoor zee. Ook moeilijke of vervelende boodschappen geef je zonder dat ik me daar vervelend bij voelde. Letterlijk alles klopte en toen ik met je ophing kwamen meteen de eerste 2 voorspellingen meteen uit. Ik kon mijn ogen en oren niet geloven. Ik las je reviews met een twijfel of het wel allemaal klopte maar nu heb ik het zelf mogen ervaren… het klopt gewoon. Wauw. Dank je wel. Groetjes, Melody.

Review van 4   geplaatst door Melody (uit Kaggevinne)
review voor paragnoste Louisa
Lieve Karine, onvoorstelbaar goed ben jij. Elke keer sta ik verbaast te kijken hoe goed je bent en dat de voorspelling elke keer weer uitkomen. Ook geef je goede adviezen en wijze lessen mee. Mooi mens ben je, dank je wel. Sandra.

Review van 4   geplaatst door Sandra (uit Middelkerke)
review voor paragnoste Karine
Ik heb een e-mail van jou ontvangen met humor beschreef jij wat voor type en hoe de situatie is. Maar gelijk ook al in contact met hem die flow zonder teveel woorden…op de detail zit jij. Wat een ingewikkelde vent maar door jou zie ik het ook wel weer anders. Dankjewel lieve Dirk!

Review van 5   geplaatst door Nathalie
review voor paragnost Dirk
Dankjewel voor je fijne reading alles wat je zegt klopte. Je hebt een prachtige gave. Zo fijn om met MB Rhais te praten. Een hele geruststelling voor mij . liefs van Floor.

Review van 4   geplaatst door Floor (uit Schalkhoven)
review voor paragnoste MB Rhais
Lieve Dina, gisteren mocht ik al direct een lieve mail van jou ontvangen en vandaag was er alweer terug contact nog eerder dan je dacht. Maar wat mij vooral zo goed deed waren jouw lieve woorden en duidelijke inzichten over zijn gevoel en acties daaruit voorkomend. Wat een warm gevoel heb ik over gehouden aan jouw woorden, dat schept rust. Dank lieve schat je bent echt oprecht een topper op de lijn.

Review van 5   geplaatst door N
review voor paragnoste Dina
Lieve Veroniek, Woorden schieten te kort, je hebt mij laten inzien om voor mijn zelf te kiezen zelf liefde. En natuurlijk niet te vergeten om voor mijn gelijk te gaan. Vanaf nu ga ik niks meer in de weg laten niemand kan mij tegenhouden waar een wil is een weg. Gelukkig gaat voor alles zolang je maar aan je zelf werkt. Je voorspelling met één woord te beschreven fantastisch kan mij hierin plaats en in vinden. Dankjewel. Groetjes Hanna.

Review van 4   geplaatst door Hanna (uit Poperinge)
review voor paragnoste Veroniek
Beste Sjaan bedankt voor de duidelijke en mooie reading. To the point, zeer zuiver en alles klopt. Je hebt me omvergeblazen met de reading. Zeker een aanrader. Groetjes Milou.

Review van 5   geplaatst door Milou (uit Outgaarden)
review voor paragnoste Sjaan
Bedankt Thaiss je was heel duidelijk en ben een heel lief en zuiver persoon tot hoors xxx Laura.

Review van 4   geplaatst door Laura (uit Gellik)
review voor paragnoste Thaiis
Nogmaals bedankt lieve Valentine de gesprekken geven mij zoveel kracht. Je ziet het altijd juist. Bedankt voor je oprechtheid en eerlijkheid. Veel liefs Louise.

Review van 5   geplaatst door Louise (uit Hundelgem)
review voor paragnoste Valentine
Samantha is een heel rustige vriendelijke dame, erg goed met haar helderziende gave. Ze krijgt veel informatie door, geen vraag is teveel, heeft een engelengeduld en vooral heel oprecht. Marina.

Review van 4   geplaatst door Marina (uit Plancenoit)
review voor paragnoste Samantha
Lieve Lisa hartelijk dank voor de uitgebreide legging. Ik wou even laten weten dat al de zaken die je vermeld wel heel juist zijn. Stond echt verbaasd over al datgene wat nu in mijn leven afspeelt en door jou werd vermeld. Ik hou contact met jou, veel liefs

Review van 5   geplaatst door Marianne
review voor paragnoste Lisa
Lieve Nina, ik vind jou een lieve heldere dame die mij altijd gerust kan stellen. Je bent mijn TOP Favoriet, Ines.

Review van 5   geplaatst door Ines (uit Sluizen)
review voor paragnoste Nina
Wat een verademing om iemand op deze site tegen te komen die zo rake reacties geeft terwijl er vooraf helemaal niet over gesproken werd. Antwoordt ook zeer snel op mails.

Review van 5   geplaatst door Chantal
review voor paragnost Stefaan
Vandaag met Sita gesproken, aardig , vriendelijk Medium snel duidelijk met de kaartjes, blijft hetzelfde zien dus even afwachten dan maar. M.

Review van 5   geplaatst door Miray (uit Molenbeek-Saint-Jean)
review voor paragnoste Sita
Behoord tot de besten op de lijn. Bedankt Carola, voor je inzichten, je kan echt heel goed invoelen. Je bent een fijn iemand om mee te praten. Eliana

Review van 5   geplaatst door Eliana (uit Koninksem)
review voor paragnoste Carola
Spot on! Krachtige weergave van het verhaal, voorspellingen die uitkomen. Altijd even zuiver en duidelijk. Zegt waar het op staat. TOP!

Review van 5   geplaatst door K.
review voor paragnoste Cassandra
Spot on! Krachtige weergave van het verhaal, voorspellingen die uitkomen. Altijd even zuiver en duidelijk. Zegt waar het op staat. TOP!

Review van 5   geplaatst door K.
review voor paragnoste Cassandra
In één woord TOP! Wat je in de kaarten ziet is fenomenaal. Tot op heden is elke voorspelling uitgekomen. Ook de mindere zaken zie je en deel je mee. Altijd begripvol en altijd even oprecht. Prachtig medium, prachtige mens. Vijf sterren zijn te weinig.

Review van 5   geplaatst door K.
review voor paragnoste Anais
Nina. Jouw voorspelling is waarheid geworden.Je bent en blijft een topper. Ben blij dat je alles weer even in perspectief hebt geplaatst. Wat ik heel boeiend vind is dat je precies hetzelfde zegt als vorige keer, alleen heb je iets andere dingen gezegd die met mij ontwikkeling te maken hadden sinds het eerste contact dat we hadden. Ik ben nu echt bereid om voor de liefde te gaan kiezen. Dank Uma.

Review van 4   geplaatst door Uma (uit Glimes)
review voor paragnoste Nina
Gunter is in 1 woord fantastisch. De dingen die hij zegt kloppen, ik mag hem graag bellen. Groetjes Sjani.

Review van 5   geplaatst door Sjani (uit Waterland-Oudeman)
review voor paragnost Gunter
Daniel is zo fijn om mee te praten, een heel ervaren medium die het altijd juist weet te benoemen. Ik bel je snel weer, veel liefs Estelle.

Review van 5   geplaatst door Estelle (uit Voorde)
review voor paragnost Daniel
Leandra is een goed medium, erg veel geduld en je bent iemand die adviezen geeft die je binnekrijgt en niet wat mensen willen horen je bent echt een topper. Bedankt Zeyneb.

Review van 5   geplaatst door Zeyneb (uit Ophoven)
review voor paragnoste Leandra
Wat kan je grappig zijn. Weet niet of je het opzettelijk deed maar je citeerde een liedje van hem. Zoek maar eens op anders.

Review van 5   geplaatst door Chantal
review voor paragnost Gunter
Johannes is echt een topper. Superfijn en goed gesprek gehad. Hij weet ontzettend veel en is oprecht. Groetjes Vieve.

Review van 4   geplaatst door Vieve (uit Snaaskerke)
review voor paragnost Johannes
Olga is zo een lieve vrouw. hele lieve zachte stem en weet goed te vertellen hoe het zit. ze blijft ook bij wat ze zegt ze is echt goed. Marry xx.

Review van 4   geplaatst door Marry (uit Opheers)
review voor paragnoste Olga
Nina heb je al aantal x gesproken. Vind je een schat en ben altijd blij je te spreken. Ik hoop dat je voorspellingen snel uit komen. Dikke knuffel Isa.

Review van 5   geplaatst door Isaline (uit Ohain)
review voor paragnoste Nina
Daniel is een zeer aangename persoon om mee te praten en geeft goed advies, realistische persoon die de zaken zegt zoals hij het voelt en geen mooie praatjes verkoopt, aanraden om eens te bellen. Nicole.

Review van 4   geplaatst door Nicole (uit Sint-Laureins-Berchem)
review voor paragnost Daniel

spirituele  paragnost Sid
Sid
Ik heb met Sid, gesproken hij is eerlijk en direct en weet het tot aan de puntjes te vertellen dat ik bijna van mijn stoel afviel. ik ben ontzettend positief over Sid en blij dat ik met hem gesproken heb. Het was een verheldert goed gesprek dankjewel voor je mooie consult. Liefs Sanne.

Review van 4   geplaatst door Sanne (uit Roesbrugge-Haringe)
review voor paragnost Sid
Tineke wat een goed helderziende ben je. Uw inzicht kan geen toeval zijn. Ik voelde mij Beter na ons gesprek Olivia.

Review van 5   geplaatst door Olivia (uit Sint-Michiels)
review voor paragnoste Tineke
Shiloh jij bent de beste. Altijd zit je er bonk op. Ik bel je snel, Mina x

Review van 5   geplaatst door Mina (uit Klerken)
review voor paragnoste Shiloh
Beste Thaiis, bedankt voor de reading. Je kon heel veel benoemen, heel fijn. Zal je nog bellen. Groet, Elynn.

Review van 5   geplaatst door Elynn (uit Haut-Ittre)
review voor paragnoste Thaiis
Bedankt Babs, je kan heel duidelijk aangeven hoe de situatie gaat verlopen, het klink allemaal heel aannemelijk en realistisch. Ik bel je zeker nog terug tot alles op zijn pootjes valt Ariana.

Review van 4   geplaatst door Ariana (uit Ham)
review voor paragnoste Babs
Gladys wat een mooie reading heb je me gegeven, van begin tot eind, alles klopte ook. En de tijd zal het leren. Een warme groet in licht en liefde. Liefs Claudia.

Review van 5   geplaatst door Claudia (uit Letterhoutem)
review voor paragnoste Gladys
je bent top Tessa. het is gewoon uitgekomen. Ik hoop dat jij blijft doen waar jij goed in bent, grt Annabel.

Review van 5   geplaatst door Annabel (uit Kwaremont)
review voor paragnoste Tessa
Sofia precies zoals je zei, gebeuren nu die ontwikkelingen. Wauw sta er nog steeds van te kijken.U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. heb. Dat is 1 van de mooiste Grote dank u wel. Tot binnenkort Cecelia.

Review van 5   geplaatst door Cecelia (uit Lendelede)
review voor paragnoste Sofia
Bedankt Johannes heb er alle vertrouwen in dat alles goed komt. Bedankt ook voor je tip van vandaag weet zeker dat het gaat werken. Ik hou je op de hoogte. Groetjes Noa.

Review van 5   geplaatst door Noa (uit Anzegem)
review voor paragnost Johannes
Lieve Carola ik laat je weten dat een deel van jou reading is waar gekomen, en je brengt me rust en duidelijkheid je bent een engel. Liefs Erin.

Review van 4   geplaatst door Erin (uit Duras)
review voor paragnoste Carola
Zonder iets te weten van mijn voorgeschiedenis zit Anaya op juist dezelfde golflengte als de beste mediums op deze site. En dat siert wel haar integriteit en kunde. Zeker een gesprek waard. Ik weet nu wat me te doen staat. Bedankt voor de steun Patty.

Review van 4   geplaatst door Patty (uit Neerheylissem)
review voor paragnoste Anaya

spirituele  paragnost Sid
Sid
Een reactie op de reading van Sid hij weet waar hij mee bezig is, en dat was voor mij persoonlijk heel geruststellend.

Review van 4   geplaatst door Desiree (uit Hechtel-Eksel)
review voor paragnost Sid
Hoi Johannes. Ik heb u vaker gesproken, de eerste gesprek klopte meteen. De andere gesprekken moeten nog uitkomen en dat is binnenkort. Ik laat u nog weten. Groetjes Louise.

Review van 5   geplaatst door Louise (uit Glimes)
review voor paragnost Johannes
Dank u wel voor het consult. Kan u ten stelligste aanraden. Anaya geeft duidelijk antwoorden. Heb een goed gevoel bij haar.

Review van 4   geplaatst door Felice (uit Vlissegem)
review voor paragnoste Anaya
Wat een fijn mens bent u. Zoveel details ziet u in de kaarten. Ik belde u omdat ik iets probeer te verwerken. Je blijft geduldig en geeft antwoord op al mijn vragen. Credits waren op dus viel weg tijdens ons gesprek. Hopelijk weer u wie ik ben.

Review van 5   geplaatst door Waterman K
review voor paragnoste Niamh
Fijn, Mina, het was een aangenaam, en bevestigend gesprek. Ik hou je zeker op de hoogte, als de nood het hoogst is, bel ik je weer, doet deugd mijn verhaal kwijt te geraken. Tot hoors xx. Katja.

Review van 4   geplaatst door Katja (uit Borgloon)
review voor paragnoste Mina
Lieve Nina, Wat een super fijn gesprek had ik vanmiddag met jou! Ik mail je regelmatig over dezelfde persoon en vandaag hoorde ik je stem voor het eerst en wat ben jij een lieve schat en je voelt situaties zo snel aan! Ik had je veel eerder moeten bellen alhoewel je met de mail er ook altijd juist op zat en wat denk je nu??! We hadden zojuist al kort contact over binnenkort even afspreken. Nou jaaaaa je had weer gelijk hè! Ik zal het nu wat relaxter aanpakken. Dankjewel 10 sterren dame!.

Review van 5   geplaatst door N
review voor paragnoste Nina
Anaya geeft in korte tijd heel veel informatie, ze voelt heel goed in in de situatie en legt tot in de puntjes uit wat ze ziet. Een hele lieve dame om mee te praten. Zeker een belletje waard, dank Erna.

Review van 5   geplaatst door Erna (uit Snellegem)
review voor paragnoste Anaya
Lieve Gazali, ik blijf het zeggen, wanneer ik jou bel, dan ben je er altijd voor mij. Je voelt alles zo haarfijn aan. Ik hoef je niks te zeggen, je hoort mijn stem en je weet meteen wat er speelt. Heb vertrouwen en blijf positief en heb geloof, dat zijn jou kernwoorden. Nou lieve mensen ik kan je vertellen, meer dan ontelbaar waar. Met deze lieve man, kan je lachen heeft veel humor maakt me ook altijd weer aan het lachen. Ik zou zeggen de beste op deze lijn.

Review van 5   geplaatst door Alicia (uit Lier)
review voor paragnost Gazali
Met Petrus een rustgevende gesprek gehad. Hij kon goed invoelen door zijn gave wat er speelt. En wat er gaat gebeuren. Een aantal voorspellingen gedaan voor de nabije toekomst inzake mijn vraag. Als de dingen uitkomen zal ik dat melden. Het was in elk geval een aangename intuitieve gesprek dat rust heeft gegeven. Dat is voor mij ook heel veel waard.

Review van 4   geplaatst door Lydie (uit Nieuwkerke)
review voor paragnost Petrus
Heel goed en zuiver medium. Ik heb de hoop gekregen dat het goed komt, en heb vertrouwen dat het uitkomt. Ik bel u zeker nog op. Zo leuk dat ik je heb leren kennen hier op deze site Lobke. Dank, Ina.

Review van 4   geplaatst door Ina (uit Heikruis)
review voor paragnoste Lobke

spirituele  paragnoste Wen
Wen
Wen, ik was erg blij met wat jij mij kon vertellen. Je bent Top, eerlijk en zo betrokken. Een echte aanrader, liefs Paula. Super. thnx

Review van 4   geplaatst door Paula (uit Mechelen)
review voor paragnoste Wen
Lieve Louisa. Wat een super leuk gesprek met mooie vooruitzichten. Heb erg met u gelachen en u zag dingen die ik op dat moment dacht of wou vragen. Heel bizar. Ik heb vertrouwen. Bedankt lieverd xxx Carina.

Review van 4   geplaatst door Carina (uit Emelgem)
review voor paragnoste Louisa
Louisa, je had helemaal gelijk hij heeft terug opnieuw contact opgenomen na een lange tijd en jij hebt altijd tegen mij gezegd geduld het komt goed en nu is het zover jij bent een topper dikke knuffel x Claudia.

Review van 5   geplaatst door Claudia (uit Zomergem)
review voor paragnoste Louisa
Lieve Isha, dankjewel voor je mooie consult. Ik ga er op vertrouwen en loslaten. Ik hou je op de hoogte. Thx Fatima.

Review van 5   geplaatst door Fatima (uit Ramillies)
review voor paragnoste Isha
Olga is een heel aangename dame. Voelt dingen goed aan en ziet goed de situatie. Ik hoop dat haar voorspellingen uitkomen, maar ik heb er vertrouwen, groetjes Emma.

Review van 5   geplaatst door Emma (uit Maransart)
review voor paragnoste Olga
Ilse. Wow wow wow. Vorige week zei je dat er een man van werk weg zou gaan. Vandaag bericht gekregen. Bijzonder. xxx Renee.

Review van 5   geplaatst door Renee (uit Oudergem)
review voor paragnoste Ilse

spirituele  paragnost Sid
Sid
Ik heb Sid al een paar keer gesproken. Zeer prettige man met een aangename stem en hij geeft goede adviezen. Hij weet personen feilloos te beschrijven, stimuleert je om het beste in jezelf naar boven te halen en stelt je op je gemak. Ik vind Sid beslist een van de beste.

Review van 5   geplaatst door Miranda (uit Velzeke-Ruddershove)
review voor paragnost Sid
Dag Johannes, ik wil je bedanken voor het fijne gesprek wat erg goed aanvoelt. Je hebt vanaf de eerste seconde tot de laatste minuten alles goed aangevoeld en je wist ook heel nauwkeurig wat er speelt. Je bent super goed. En ik ben erg blij dat ik je gesproken hebt. Ik heb er vertrouwen in dat je voorspellingen gaan uitkomen. Dat laat ik jou weten. Nogmaals bedankt. Ik voel me gelijk rustiger en heb geen twijfels meer. Tot Bellens Sonja.

Review van 4   geplaatst door Sonja (uit Wakken)
review voor paragnost Johannes
Hoi Nina, Een twee maanden geleden heb ik jou gesproken. Je vertelde mij dat het contact met die persoon blijvend is, en inderdaad. Je zag obstakels maar ook het grote geluk. Ik vond je legging erg treffend en correct. Dank je wel hiervoor. Groeten Jil.

Review van 4   geplaatst door Jil (uit Gentinnes)
review voor paragnoste Nina
MB Rhais. Iedere keer als ik jou spreek krijg ik weer hoop in de toekomst. Je bent echt een schat zo kalm en door jou word ik weer rustig. Ik hoop zo erg dat jou voorspelling weer uit mag komen .Ik bel je snel weer. xx S.

Review van 5   geplaatst door S (uit Everberg)
review voor paragnoste MB Rhais
Jij bent echt goed Shar. Als ik jou gebeld heb, voel ik me altijd super opgelucht. Veel van je voorspellingen kwamen al uit. Dank je wel, voor alles, Dina.

Review van 5   geplaatst door Dina (uit Geel)
review voor paragnoste Shar
Ik heb een heel prettig gesprek met Gazali gehad. Respect voor jou. Inzichten waar ik iets aan had. Dank Roxanne.

Review van 4   geplaatst door Roxanne (uit Grammene)
review voor paragnost Gazali
Olga is duidelijk en rustig. Ze vertelde me over de situatie. Klopte goed. Ik ben blij met de voorspelling. Liefs Suzanne.

Review van 5   geplaatst door Suzanne (uit Kruishoutem)
review voor paragnoste Olga
Tineke. Enorm bedankt dat je me zo goed te woord stond. hier kan ik echt wat mee. Bedankt Elynn.

Review van 4   geplaatst door Elynn (uit Zoutenaaie)
review voor paragnoste Tineke
Beste Yellow, je voorspelling is weer uitgekomen binnen de tijd die je aangaf. Echt fijn om met u gesproken te hebben. Echt een aanrader. Ze voelde alles heel goed aan, fijne dagen gewenst Elsje.

Review van 5   geplaatst door Elsje (uit Wenduine)
review voor paragnoste Yellow
Dankjewel lieve Marya, ben blij dat ik u heb gesproken, duwtje geven en kom op aan jouw zelf denken. Waar een wil is een weg en het komt allemaal goed, knuffels Arlette.

Review van 5   geplaatst door Arlette (uit Kuringen)
review voor paragnoste Marya
Niamh Dank je wel.Dank je lieverd voor je mooie voorspelling. Ik ben echt helemaal kapot door de situatie nu. Ik neem je advies van harte aan. Nogmaals dank. God Bless U. Xxx Viv.

Review van 5   geplaatst door Viv (uit Moerbeke)
review voor paragnoste Niamh
Lieve Lili, wat een lieve oprechte dame ben jij, zij is geweldig in wat ze doet, is heel open en eerlijk en voelt heel goed aan, een echte aanrader, ik bel haar vlug weer, liefs Justine.

Review van 4   geplaatst door Justine (uit Grimbergen)
review voor paragnoste Lili
Lieve Lisa, dank je wel voor je hulp. Ik ben rustiger geworden. bedankt voor je voorspelling, die is uitgekomen. Heel blij thx Jo.

Review van 4   geplaatst door Jo (uit Lennik)
review voor paragnoste Lisa
Dankjewel Lexie, dat je er altijd voor me bent. Je ziet de dingen in verleden, heden en toekomst haarscherp en voelt alles feilloos aan. Zo blij met jou. Nogmaals dank. Tot Bellens weer. Liefs Janine.

Review van 5   geplaatst door Janine (uit Gelrode)
review voor paragnoste Lexie
Olga is voor mij een hele grote steun. Ik bel heel vaak over hetzelfde onderwerp en ze blijft me gerust stellen en een voorspelling is ook uitgekomen. Voor de meest verwarrende situaties heeft zij een heldere verklaring. Echt heel fijn om mee te praten ook omdat ze haar gesprekken kort en duidelijk houdt liefs Marie.

Review van 5   geplaatst door Marie (uit Ooigem)
review voor paragnoste Olga
Lana kan snel analyseren en is heel helder in haar waarnemingen. Sluit goed aan in het gesprek en is heel warm. Fijne vrouw ben je, Kathy.

Review van 4   geplaatst door Kathy (uit Helchteren)
review voor paragnoste Lana
Lieve Lineke, dank voor je mooie consult.


Review van 4   geplaatst door Simone
review voor paragnoste Lineke
Lieve Lineke, een tijdje geleden sprak ik jou. Er zijn al een paar voorspellingen van je uit gekomen. Zo vertelde je dat er weer contact zou komen met me ex vriendin, dat is gebeurd zoals je zei. We doen het nu rustig aan en zien wat de toekomst ons brengt. Wil je graag bedanken voor je mooie consult. Gr Jan.

Review van 4   geplaatst door Jan (uit Tongeren)
review voor paragnoste Lineke
Rashieda. Loep zuiver, to the point, en goed adviserend. Ik ben blij met ons gesprek, je bent helder en een lieve vrouw. Houd je niet onnodig lang aan de lijn. Ik ga je adviezen opvolgen en bel je gauw weer op. Liefs Melinda.

Review van 5   geplaatst door Melinda (uit Bievene)
review voor paragnoste Rashieda
lieve Nina, je bent echt heel goed, sinds ik jou ken en bel, is het leven minder moeilijk. Heel veel lieve groetjes van Suus tot spoedig. Je ben een toppertje.

Review van 5   geplaatst door Suus (uit Berchem)
review voor paragnoste Nina
Lobke, bedankt wat je gezegt hebt is uitgekomen je bent een aanrader. Je had gelijk. Natuurlijk, zoals altijd. We hebben terug contact en doen terug leuke dingen. Steeds help je me door mijn onzekerheid. Ben je zo dankbaar voor jouw advies. Je bent een toppertje x S

Review van 4   geplaatst door Suzan (uit Lommel)
review voor paragnoste Lobke
Hi Karlien Je had gelijk over de energieen die nu spelen en rondgaan, dus ik was al voorbereid gelukkig. Je raakt de spijker altijd op zijn kop dus ben altijd blij als ik je heb gesproken. Dank je wel voor je raad en advies en tot snel Celia.

Review van 4   geplaatst door Celia (uit Dikkebus)
review voor paragnoste Karlien
Lieve Louisa, Je bent een lieve dame en weet mij altijd gerust te stellen. De voorspellingen die je hebt gedaan zijn stuk voor stuk allemaal uitgekomen. Je bent een topper en meer dan 5 sterren waard x A.

Review van 4   geplaatst door A (uit Booischot)
review voor paragnoste Louisa
Gracita, ondanks dat ik voor een kruispunt in mijn leven sta heb je wel even rust gebracht in mijn hoofd. De details die je benoemde, de situatie die je schetste waren erg spot on. Bedankt!

Review van 4   geplaatst door Jeanne (uit Herent)
review voor paragnoste Gracita
Lieve Kiki. Bedankt voor je advies. Alles wat je heb verteld is uitgekomen. Ik ben echt verbaasd over wat jij kon vertellen over mij. Ik raad iedereen aan om contact met jou op te nemen. Ik geef je een 10 Nellie.

Review van 4   geplaatst door Nellie (uit Gijzegem)
review voor paragnoste Kiki
Louisa.Hartelijk dank voor het mooie consult. Direct to the point, No nonsens. Hopelijk komen de voorspellingen ook uit. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Dank u. Ik hou je op de hoogte. Lianne.

Review van 5   geplaatst door Iianne. (uit Dendermonde)
review voor paragnoste Louisa
lieve Anitta nogmaals bedankt het mooie gesprek, de zaken die jij ziet en doorkrijgt zijn heel juist. je wist heel veel te vertellen over mijn leven en dit klopte zeker, nu nog eventjes wachten op de mooie zaken die gaan komen, maar weet dat het gaat gebeuren. Voor jou heel veel liefs xxxx Halina.

Review van 5   geplaatst door Halina (uit Affligem)
review voor paragnoste Anitta

spirituele  paragnost Sid
Sid
Wat een vriendelijke man is Sid die je gelijk geruststelt met wat je ook zit. Beide keren zijn zijn voorspellingen uitgekomen. Dank u wel voor het fijne gesprek, Sam.

Review van 4   geplaatst door Sam (uit Alveringem)
review voor paragnost Sid
Ja heel andere sound, toen je het een hele tijd geleden voorspelde wilde ik het niet geloven, maar jawel nu iets compleet anders.

Review van 5   geplaatst door Chantal
review voor paragnost Gunter
Cher is keigoed! Je bent echt mijn favoriet en ik ga je snel weer bellen. K uit Vleteren

Review van 5   geplaatst door Kawtar (uit Vleteren)
review voor paragnoste Cher
Pheadra. Dank voor je inzicht en advies. Fijn consult, goed ingevoeld. Na de wolken komt de zon, mooi. ik blijf er vertrouwen in houden dat we gewoon door deze periode heen moeten om er beter uit te komen. Dikke knuffel Audrey.

Review van 5   geplaatst door Audrey (uit Biez)
review voor paragnoste Phaedra
Aylin, puike reading veel info waarmee ik aan de slag. Ik vond het weer een heel fijn gesprek. Bedankt voor de tips. Dit ga Ik zeker oppakken Loes.

Review van 5   geplaatst door Loes (uit Landegem)
review voor paragnoste Aylin

spirituele  paragnoste Wen
Wen
Beste Wen, je voelde gewoon aan hoe het zat met mij ik wil je hiervoor bedanken. Ik voel me opgelucht en het negatieve is gewoon weg. Ik weet weer dat het niet aan mij ligt maar het is gewoon een situatie, ik ben blij je weer eens gesproken te hebben en sta weer helemaal open voor nieuwe inzichten, dank u Wen. tot de volgende. Liefs Erika.

Review van 5   geplaatst door Erika (uit Zoersel)
review voor paragnoste Wen
Lieve Vitta, heb er vertrouwen. in dat de voorspellingen uitkomen. Je bent heel goed in het aanvoelen. Dank je wel voor het mooie gesprek. Supergoed.Veel dank voor wat u voor mij gezien hebt. Het was de waarheid. xxx Nancy.

Review van 5   geplaatst door Nancy (uit De Panne)
review voor paragnoste Vitta
Hey Nina. Je blijft bij wat je zegt. Ik weet dat het niet eenvoudig is. Ik hou je zeer zeker op de hoogte. Ben super benieuwd of het gaat uitkomen. Grace.

Review van 5   geplaatst door Grace (uit Sint-Michiels)
review voor paragnoste Nina
Bedankt Ayvi. Ik had een aantal vragen of persoon x en je was geduldig. Het is teleurstellend maar zo is het eenmaal. Ik ga hem niet zien, hoeft niet meer.

Review van 5   geplaatst door Anoniem
review voor paragnoste Ayvi
Olga Je bent echt super. je bent een paragnoste met een hart van goud. Olga zegt de dingen zoals ze zijn. ik bel je zeker terug. Groetjes Joni

Review van 4   geplaatst door Joni (uit Kessel)
review voor paragnoste Olga
Hallo Yellow. Wou je bedanken voor je zuivere voorspellingen. Je hebt de situatie heel goed gezien. ik zal je zeker nog opbellen. Wat een topper. Zij is echt een van de beste mediums van de site, thx Viviane.

Review van 4   geplaatst door Viviane (uit Val-Meer)
review voor paragnoste Yellow

spirituele  paragnoste Evs
Evs
Beste Evs, hartelijk dank voor jouw waardevolle zakelijke en persoonlijke consulten in het afgelopen jaar. Groet Bart.

Review van 4   geplaatst door Bart (uit Moerzeke)
review voor paragnoste Evs
Beste Marja alles is uitgekomen! Ik raad iedereen aan Marja te bellen, ze heeft het constant bij het juiste eind. Ik bel snel weer, liefs A

Review van 5   geplaatst door Augustine (uit Nodebais)
review voor paragnoste Marja

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Bo, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Bo in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Bo, geniet van tal van ledenvoordelen.