telefoonadvies paragnoste ANA

2715 ANA IS OFFLINE

Integer paragnoste Ana is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Ana, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Ana komt pas later online.

reviews paragnosten REVIEWS OVER PARAGNOSTE ANA

PARAGNOSTE ANA

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Ana, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Ana in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Ana, geniet van tal van ledenvoordelen.


PARAGNOSTE ANA

Geeft sinds 4 mei 2021 spiritueel advies op deze website.

WAARZEGGEN

Paragnoste Ana gebruikt als
persoonlijke pincode 2715

MEDIUM

Ana gaf laatste consult op
28 september 2023 om 17u48

glazen bol  paragnoste Ana Belgie

3 JAAR ERVARING

Ana is al 3 jaar actief op paragnost.be

VAAK ONLINE

Paragnoste Ana is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP PARAGNOSTE

Ana is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.88 out of 5
16 reviews

ANA PARAGNOSTE ANA

Ik ben een paragnoste, energetisch, heldervoelend en helderwetend en helderhorend.

Graag help ik jou bij het maken van keuzes en geef ik de handvaten mee, zodat je de ontbrekende puzzels kunt vinden op de vraag die je aan mij stelt. Als ik in gesprek ben met jou, neem ik jou energie waar en via mijn helderwetende, heldervoelende en helderhorende gave ga ik op zoek naar jou ik of je ego en de situatie zoals het nu is en later kan zijn.

Ik geef jou graag inzichten over de kern van jou vraag, maar het belangrijkste vind ik de oplossing. En met een gerust gevoel het gesprek kan afsluiten.

Soms vraag ik het een en ander op te schrijven, omdat ik verschillende dingen kan vertellen. Het is fijn om dit later door te nemen.

Allerlei vragen zijn welkom bij mij zoals Tweelingziel, ego, liefde, zakelijk aspect, bewustwording, meditatie, gezondheid advies op energetisch vlak, luisterend oor, magnetiseren, lichtkennis, hoogsensitief, foto reading, intuïtief, kaartleggen, pendelen, nieuwetijds kind, feng shui, relatie coach, yoga, gidscontact en nog veel meer. Ik ben down to earth en rechtstreeks, want ik vertel niet wat je wil horen, maar zoals het is .

Wat de oplossing is en daar heb je wat aan.

Volg je gevoel en bedankt voor het vertrouwen in mij.

TOP