HELDERRUIKEND PARAGNOSTEN

Een helderruikend paragnost staat tijdens een telefoonadvies of mailsessie open voor allerlei informatie zoals geuren die dan binnenkomt.

Eigenlijk is een helderruikend paragnost een ontvanger / medium en tijdens een consult zal een helderruikend paragnost dan ook alle binnengekomen informatie omzetten en overdragen aan degene die consulteert.

Een helderruikend paragnost ruikt iets wat een ander niet kan ruiken (waar de energie van wat er geroken wordt vandaan komt is niet altijd bekend). Het lichaam straalt energie uit wat opgevangen kan worden door een helderruikend paragnost. Maar niet alleen het lichaam of delen van het lichaam zenden energie uit, alles zend energie uit.

Een medium die helderruikend is, ruikt vaak meerdere mogelijkheden die aanwezig zijn in het spiritueel ruiken en kan deze informatie omzetten in voor u nuttige en verstaandbare uitleg.

Aarzel niet om een helderruikend paragnost te raadplegen, onze helderruikende paragnosten waarmee u in contact komt zijn ervaren, betrouwbaar, direct en geven u persoonlijk advies.DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Bel goedkoper met paragnosten, e-mail met spirituele paragnosten, geniet van tal van ledenvoordelen.

TOP