telefoonadvies paragnoste TESS

2661 TESS IS OFFLINE VOOR TELEFOONADVIES

Integer paragnoste Tess is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Tess, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Tess komt pas later online.

PARAGNOSTE TESS - LUISTEREND OOR

PARAGNOSTE TESS - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan paragnoste Tess je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze paragnosten zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont paragnoste Tess respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat paragnoste Tess je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft paragnoste Tess je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. paragnoste Tess herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met paragnoste Tess met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: paragnoste Tess leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

PARAGNOSTE TESS - MEDIUM

Een medium zoals paragnoste Tess communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan paragnoste Tess en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met paragnoste Tess en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals paragnoste Tess is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

 PARAGNOSTE TESS AGENDA APRIL PARAGNOSTE TESS

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE TESS

DAG

paragnoste Tess heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.be op die dag

DAG

paragnoste Tess heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Tess, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Tess in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Tess, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE TESS

Geeft sinds 8 augustus 2018 spiritueel telefoonadvies op deze website.

LUISTEREND OOR

Paragnoste Tess gebruikt als
persoonlijke pincode 2661

MEDIUM

Tess gaf laatste telefoonadvies op
12 februari 2023 om 22u13

glazen bol  paragnoste Tess Belgie

7 JAAR ERVARING

Tess is al 7 jaar actief op paragnost.be

ZELDEN ONLINE

Paragnoste Tess is heel zelden online.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, consistentie & visioenen

TOP PARAGNOSTE

Tess is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.89 out of 5
83 reviews

TESS PARAGNOSTE TESS

Hoiii Ik ben Tess ook wel bekend als Medium Sharity.

Ik ben Paragnoste Trancemedium met een Rotterdamse Straight to the point mentaliteit. En geef inzicht in situaties betreffende het verleden,het heden en voorspel toekomst.

Mijn specialisaties zijn, email-consults,foto-reading, kaartleggingen lenormand, engelen of zigeunerkaarten. Ook voor coaching in bepaalde levensprocessen, spirituele groei, nieuwetijdskindjes, carriere of carriere-switch.

Kortom je kan bij mij terecht met alle levensvragen.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE TESS

TOP