telefoonadvies paragnoste LIES

2761 LIES IS OFFLINE

Integer paragnoste Lies is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met paragnoste Lies, momenteel is deze paragnoste offline. Integer paragnoste Lies komt pas later online.

PARAGNOSTE LIES - CHANNELEN

PARAGNOSTE LIES - CHANNELEN

Channelen of channeling is een modern begrip, dikwijls geassocieerd met de new age beweging, dat in de breedste zin van het woord wordt verstaan als het ontvangen van boodschappen van spirituele entiteiten of geesten door paragnoste Lies.

In een meer beperkte zin zijn gechannelde boodschappen uitgebreide beschrijvingen van een godsdienstige of filosofische leer die zo bij paragnoste Lies binnenkomen.

Belangrijk om weten is dat ieder van ons boodschappen ontvangt. De kunst is om er naar te luisteren en er iets mee te doen. Velen van ons channelen zonder het te weten. Het wordt dan inspiratie genoemd. We channelen via muziek, het schrijven van boeken of het maken van kunst. Het komt uit het hart: dat zie je, dat voel je of dat hoor je.

Bel nu met paragnoste Lies en gebruik de gave van het channelen en krijg een antwoord op al je vragen. Zo kan paragnoste Lies inzicht geven in de dingen die je bezig houden of waar je het nu moeilijk mee hebt.

PARAGNOSTE LIES - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals paragnoste Lies is vaak paranormaal begaafd. Een paragnoste zoals paragnoste Lies die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energieën voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren paragnosten helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met paragnoste Lies om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. paragnoste Lies helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

 PARAGNOSTE LIES AGENDA OKTOBER PARAGNOSTE LIES

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE LIES

DAG

paragnoste Lies heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.be op die dag

DAG

paragnoste Lies heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Lies, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Lies in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Lies, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE LIES

Geeft sinds 14 april 2022 spiritueel advies op deze website.

CHANNELEN

Paragnoste Lies gebruikt als
persoonlijke pincode 2761

SPIRITUELE COACH

Lies gaf laatste consult op
11 juli 2023 om 11u47

glazen bol  paragnoste Lies Belgie

2 JAAR ERVARING

Lies is al 2 jaar actief op paragnost.be

ZELDEN ONLINE

Paragnoste Lies is heel zelden online.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP PARAGNOSTE

Lies is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.58 out of 5
24 reviews

LIES PARAGNOSTE LIES

Ik ben paragnste Lies .

Door mijn gave voel ik je energetisch feilloos aan. Op je vele vragen geef ik een antwoord door de inzichten die ik krijg van de lenormand kaarten.

Samen zoeken we naar oplossingen.

Met mijn paranormale gave help ik al jaren mensen met lastige vragen.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE LIES

TOP