telefoonadvies Paragnoste CHRISTIE

2924 PARAGNOSTE CHRISTIE IS BESCHIKBAAR

Integer paragnoste Christie staat klaar voor u, ontvang duidelijke visies en spirituele inzichten. Bel nu met paragnoste Christie, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJparagnoste Christie

PIN 2924 PARAGNOSTE CHRISTIE

telefoonadvies  paragnosten
Hallo, Mijn naam is medium Christie, graag wil ik mijn spirituele ervaring en interesse met u delen, wil je graag een spirituele tijd met mij doorbrengen aarzel dan zeker niet om met mij op te nemen, steeds sta ik voor u klaar om u te helpen op spiritueel vlak, alvast vele spirituele groetjes. Liefs Christie.
Medium - Spirituele coach - Intuitief - Nederlands

PARAGNOSTE CHRISTIE - PARAGNOST

PARAGNOSTE CHRISTIE - PARAGNOST

Een paragnost zoals paragnoste Christie beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals paragnoste Christie neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van paragnoste Christie. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, paragnoste Christie staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met paragnoste Christie. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

PARAGNOSTE CHRISTIE - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan paragnoste Christie je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze paragnosten zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont paragnoste Christie respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat paragnoste Christie je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft paragnoste Christie je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. paragnoste Christie herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met paragnoste Christie met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: paragnoste Christie leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 PARAGNOSTE CHRISTIE AGENDA JULI PARAGNOSTE CHRISTIE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA PARAGNOSTE CHRISTIE

DAG

paragnoste Christie heeft aangegeven aanwezig te zijn op paragnost.be op die dag

DAG

paragnoste Christie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op paragnost.be op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN PARAGNOSTENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een paragnosten-account. Goedkoper telefoonadvies met een integer paragnoste zoals Christie, mailsessies met paragnosten, stel paragnoste Christie in als favoriet, bel goedkoper en langer met paragnoste Christie, geniet van tal van ledenvoordelen.

PARAGNOSTE CHRISTIE

Geeft sinds 22 mei 2024 spiritueel telefoonadvies op deze website.

PARAGNOST

Paragnoste Christie gebruikt als
persoonlijke pincode 2924

LUISTEREND OOR

Christie gaf laatste telefoonadvies op
12 juli 2024 om 18u32

glazen bol  paragnoste Christie Belgie

1 JAAR ERVARING

Christie is al 1 jaar actief op paragnost.be

HEEL VAAK ONLINE

Paragnoste Christie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND PARAGNOSTE

Uitgebreid getest op spirituele gaven, consistentie & visioenen

CHRISTIE PARAGNOSTE CHRISTIE

Hallo, Mijn naam is pargnost Christie, graag wil ik mijn spirituele ervaring en interesse met u delen, wil je graag een spirituele tijd met mij doorbrengen aarzel dan zeker niet om met mij op te nemen, steeds sta ik voor u klaar om u te helpen op spiritueel vlak, alvast vele spirituele groetjes.

Liefs Christie.

REVIEWS RECENTSTE REVIEWS OVER PARAGNOSTE CHRISTIE

TOP